DE POEJERSUUKERBAND ONTVANGT DE OVERASSELT PROMOTIONS TROFEE 2023

Muzikanten met maar één doel, feest maken voor alles en iedereen die aanwezig is.

In een, door onze redactie opgezet interview blijkt hoe deze groep vrienden een proces hebben gecreëerd om continue te verbeteren en elkaar naar een hoger niveau te tillen.

Redactie:          “Rene en Ruth zanger en zangeres van de band, hoe komt het dat jullie management zo lastig te pakken is te krijgen en hoe krijgen jullie het voor elkaar om deze groep zo lang bij elkaar te houden?”

Rene:               “Onze excuses daarvoor, ons management, welke aangestuurd wordt door Frank Toonen is continue op zoek naar de beste show elementen voor onze shows. Je kunt dan denken aan confetti welke in de lucht verkleurd nadat deze is afgeschoten, wc-papier welke zichtzelf na ten zalen gaan zichzelf weer oprolt zodat deze hergebruikt kan worden en dat soort zaken. Voor dit soort show elementen moet je bij de hof leveranciers in India zijn waar ons management zich momenteel bevindt.”

Ruth:                “Hoe je zo’n groep bij elkaar kunt houden? De focus ligt bij ons helemaal op het continue verbeteren en elkaar aanspreken op houding en gedrag, dat is super belangrijk en zo creëer je een transparante, veilige omgeving waar iedereen zich prettig bij voelt”

Redactie:          “In de band wordt de basis gelegd door Milan op drums, Freek op toetsen, Maarten op gitaar en Art op basgitaar, het zogenaamde combo”

“Art om bij jou te beginnen als youngster binnen de band, wat was jouw motivatie om een aantal maanden geleden de rol van bassist op je te nemen?”

Art:                   “Je kunt jezelf zijn binnen deze band, basgitaar, contrabas, blokfluit en hobo ik kan bij deze club volledig mijn ei kwijt en zoals je ziet wil ik graag nog eens erbij op de foto want daar zien jullie de oude bassist nog op staan.”

Milan:               “Het is belangrijk dat iedereen luistert naar degene die roept dat ik af moet tikken, een soort dictatuur waarbij je het toch samen doet zeg maar.”

Freek:              “2006? Dan ga ik mijn 17e jaar in inmiddels, bizar hoeveel shows we al hebben kunnen geven. Iedere show heeft weer zijn eigen elementen wat het zo intens en gaaf maakt om mee te maken. Vuurspuwende danseressen, confetti kanonnen, water ballet, alles is in die afgelopen jaren wel voorbij gekomen.”

Maarten:           “Bijna emotioneel word je ervan, een way of life is het, heel bijzonder om daar deel van uit te mogen maken. Zo gaaf om jong en oud te zien genieten.”