Homepage SOP

Welkom op de website van Stichting Overasselt Promotions.

Wapen Overasselt

Activiteiten

Deze site is bedoeld om allerlei activiteiten in Overasselt te promoten, deze kunt u vinden op onze pagina, zo staat SOP bekend om haar vlagvertoon bij de vele evenementen in ons mooie maasdorp.

Bij Ons in Overasselt

De schepper van in “Bij Ons in Overasselt” , dhr Henk van Hout, heeft in april 2005 het bijltje erbij neergelegd. Na bijna twintig jaargangen en 225 uitgaven is Henk ermee gestopt. Henk bleef nog wel betrokken bij de activiteiten omdat hij lid was van het bestuur van Stichting Overasselt Promotions. Henk is op 28 augustus 2005 overleden maar hij leeft voort in zijn geesteskindje de Bij Ons in Overasselt. Stichting Overasselt Promotions heeft de Bij Ons in Overasselt overgenomen. Echter niet meer in een huis-aan-huis bezorgde uitgave maar als een digitale uitgave. Per 01-01-2016 ontvangen de lezers van de Bij ons in Overasselt geen maandelijkse mail, maar kunnen de twitterpagina van SOP raadplegen.

Website

Op deze website kunt u veel informatie vinden over Overasselt, wij wensen u dan ook veel leesplezier. Mocht u aanvullingen of vragen hebben kunt u contact met ons opnemen.